Missie

Missie

Spread the love

We hebben hier in Nederland een aantal zeer goed betaalde wetenschappers rondlopen die het ene naar het andere pro biomassa-onderzoek produceren terwijl ze direct en indirect betaald worden door juist de grote bedrijven die belangen hebben bij het kappen en verbranden van houtige biomassa. Daarnaast hebben we in Nederland een gigantische lobbyclub die de belangen van de desbetreffende vervuilende bedrijven behartigen en veel invloed uitoefenen op onze politiek.

WE KNOW YOU, WE DO NOT FORGIVE, WE DO NOT FORGET,
EXPECT US.

De lijst met betaalde en dus door belangen verstrengelde wetenschappers die verklaren dat biomassa helemaal niet zo slecht is zullen wij gaan publiceren en wij zullen elke Universiteit die deze wetenschapper in dienst heeft onder druk gaan zetten. Wij zullen hun connecties met bedrijven en overheid publiek maken. Het zal tijd kosten, want we zullen het eerst goed moeten onderzoeken, maar we zijn er dus mee bezig. Voel je je geroepen om te helpen, dan horen wij dat graag!

Op deze pagina zullen wij uitgebreide onderzoeken naar personen gaan plaatsen die dubbele belangen hebben bij het doen van positieve uitspraken over biomassa. We hebben het dan over wetenschappers én over politici.

Wil je helpen? Heb je zelf iemand te melden en ben je bereid daar uitgebreid vooronderzoek voor te doen om met aantoonbare bewijzen te komen? Dan horen wij graag van je.

De focus ligt nu op biomassa omdat wij niet alles tegelijk kunnen maar we willen in de toekomst ook zeker andere personen die zich willens en wetens schuldig maken een het verslechteren van het leven op aarde, op deze pagina gaan exposeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *