BRIEFJE VAN RINI – Alec Breunesse

BRIEFJE VAN RINI – Alec Breunesse

Spread the love

Een briefje aan Alec Breunesse, hij blijkt zichzelf te verhuren als woordvoerder aan Warmtebedrijf Ede.

uit wiens hand men eet wiens woord men spreekt

Dat geldt eigenlijk voor iedereen, en zeker voor consultancy bedrijfjes die in de subsidie handel zitten. Niets mis mee, business is business…

Waarom heb ik daar dan wat over te zeiken?

Al een maand of wat ben je een volger van mijn Twitter account @BiomassaEde. Met dit account breng ik mijn ervaringen en ontdekkingen aan het licht die mijn doel dienen. Mijn doel is heel erg helder, het stoppen van de achterlijke subsidiestromen in de biomassa industrie. (en het stoppen van de uitstoot die reikt tot IN mijn slaapkamer!)

Tot vanmiddag met jouw optreden in de Statenzaal van de Provincie Gelderland was voor niemand duidelijk wiens pet jij draagt… Nu wel. Jij blijkt eenvoudig je diensten als consultant te verhuren aan Warmtebedrijf Ede.

Jouw Twitter account @AlecBreunesse gebruik je om je eigen frustraties te uiten over de parkeerproblemen in de Utrechtse binnenstad, en andere absoluut relevante zaken te duiden… maar over biomassa in Ede mag niemand wat zeggen zonder repliek van Alec Breunesse. Nu weten we waarom…

Wat online beschikbare zaken van jou:

Twitter: https://twitter.com/AlecBreunesse
Facebook: https://www.facebook.com/alec.breunesse
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/alec-breunesse-014ab029/

Prima, Als je ook laat zien uit welke titel je de commentaren publiceert.

9 februari kwam ik je nog zo tegen>
” Je tweet nu regelmatig losse feiten die met de biocentrales in Ede niets te maken hebben. Ik noem dat stemmingmakerij. Wil je serieus genomen worden door je omgeving dan vergt dat een andere aanpak. Ik wens je succes daarmee. Fijne dag.”

Zonder kennis van jouw belangen zou dit vragen stellen over mijn integriteit…. mijn reactie was dan ook: > ” Ik ben benieuwd wie jouw sponsor is…. jij eet uit die ruif als je mij vraagt… “

Jouw inzet is dus aanwezig zijn op sociale media voor jouw opdrachtgever en tegengas geven. Desnoods op het persoon spelen.

Comes around, goes around, my friend….

Een voorbeeld…. dinsdag 4 februari, weer een moment dat er rook om mijn huis hangt… nee, geen stoom…stoom stinkt niet….

De reactie van Alec Breunesse:
En fijn dat je de witte stoomwolk bij maneschijn hebt vastgelegd. Dan wordt er veel warmte geleverd en is het thuis comfortabel.

Lijkt mij een prima investering in het warmtenet voor 7000 woningen en bedrijven. Al die buizen in de grond leggen is heel kostbaar. Dat het uit kan voor dit geld is een groot wonder. Fijne dag.

De centrale doet het goed zo te zien. Allemaal stoom uit de schoorsteen. En veel warmte voor de huizen en bedrijven. Fijn dat je dat gepost hebt.

Ik heb niet eens gereageerd….
hier zit iets achter… Het is een betaalde prater!

Nee…… je bedoelde te zeggen dat je trots bent op die fijne klus die je voor Warmtebedrijf Ede mag doen!

Nee…. ze ZIJN vies, stoten meer rotzooi en CO2 uit dan kolen…. maar …
ze brengen jou geld!

En… zoals jij steeds afsluit na een ‘sterke tweet’ Fijne dag….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *